Cervinia tammikuu 2023

Cervinia tammikuu 2023

Cervinia tammikuu 2023

ALPIT – MIKÄ IHANA TEKOSYY VERKOSTOITUA!

Tule mukaan luomaan uusia businesskontakteja, nauttimaan vuoristoilmasta ja laskemaan hyvässä seurassa. Porukka koostuu pääosin eri alojen yrittäjistä, myyjistä ja markkinointivastaavista. 

Matka järjestetään 14.1.-21.1.2023 Cerviniassa. Matka sisältää suorat lennot (HKI – TORINO – HKI), Bussikuljetuksen, majoituksen Hotel Marmoressa (2-h huone), aamiaiset, illalliset ja 6 päivän hissilippun Cervinian alueelle.
Matkan hinta on 1980 €.

Lisämaksusta: Suksikuljetus 59 € meno/paluu, 6 päivän hissilippu Zermattiin Sveitsin puolelle 97 € (suosittelemme), Kylmä ateria lennolle 20 € meno/paluu.

 

BUSINESS SKI -OHJELMA

Matkaohjelma toteutetaan siten, että saamme jokaiselle päivälle sopivassa suhteessa bisnestä ja laskemista. Järjestämme aikaa kahdenkeskisille pikatapaamisille, joissa kukin voi kartoittaa uusia yhteistyömahdollisuuksia. Ennen illallisia kokoonnumme yhteen ja osallistujilla on mahdollisuus esitellä oma liiketoimintansa koko Business Ski -porukalle. Rinteessä järjestämme valokuvaussessioita ja afterski-drinksut nautimme yhdessä päivän päätteeksi.

Tarkempi viikko-ohjelma tulossa lähipäivinä…

Laadukasta majoitusta keskellä kylää 

Marmore avattiin täysin uusittuna jouluna 2017. Hotellilla on täydellinen sijainti pääkadulla. Hotellilla on oma ravintola ja baari, jotka tekevät Business-ski matkasta täydellisen.  Marmoren korkealuokkaiset huoneet ovat sisustettu rustiikkiseen Aosta -tyyliin.

Huoneissa on laadukkaat sängyt. Kaikki kylpyhuoneet on sisustettu marmorilla ja kauniilla keramiikalla. Hotellilla on täydellinen ski-in sijainti! 

MATKANJÄRJESTÄJÄT

 Mainosmiesten hömpötyksiä!

Ajatus Business Ski -matkasta lähti puhtaasta itsekkyydestä. Olemme mainosmiehinä ja pienyrittäjinä todenneet henkilökohtaiset verkostot ylivoimaisesti tehokkaimmaksi kanavaksi saada uusia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Menestys tulee niiden ihmisten kautta jotka tunnet, joku viisas on sanonut. Ja kun uusiin ihmisiin vielä tutustuu rakkaan harrastuksen parissa, mikä voisi mennä pieleen?

Itse toimimme porukan koollekutsujina, matkatoimisto-operaattoriksi olemme valinneet STS Alppimatkat.

Teemu Kullas

Teemu Kullas

Mainostoimisto Kullas

Teemu@business-ski.fi 
044 533 6469

Jarkko Pennanen

Jarkko Pennanen

Mainostoimisto Jabe

NOUSE HUIPULLE – NAUTI LASKUSTA

VARAA PAIKKASI NYT!

Matka järjestetään 14.1.-21.1.2023 Cerviniassa. Matka sisältää suorat lennot (HKI – TORINO – HKI), Bussikujetuksen, majoituksen Hotel Marmoressa (2-h huone), aamiaiset, illalliset ja 6 päivän hissilippun Cervinian alueelle.
Matkan hinta on 1980 €.

Lisämaksusta: Suksikuljetus 59 € meno/paluu, 6 päivän hissilippu Zermattiin Sveitsin puolelle 97 € (suosittelemme), Kylmä ateria lennolle 20 € meno/paluu.

Ilmoittaudu täyttämällä alla oleva lomake – paikkoja on rajoitetusti.